0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.
Search
Search
0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.

Chiar daca toate camerele de supraveghere au acelasi scop, si anume acela de a monitoriza ceea ce se intampla in interiorul sau exteriorul unei cladiri, aceste dispozitive vin cu specificatii tehnice diferite si cu diverse functii incorporate. Exista camere IP wireless sau sisteme cablate, camere LPR (ANPR), concepute pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare sau alte modele oferite de producatori renumiti, care sunt dotate cu diferite functionalitati. Iata cateva criterii de care este bine sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi una dintre cele mai vandute camere de supraveghere IP.

Modul de utilizare

Modul in care intentionezi sa utilizezi camera IP este foarte important. Stabilirea locatiei in care va fi amplasata este la fel de vitala, deoarece acest lucru va influenta unghiul de vizualizare. In acest sens, ai posibilitatea sa optezi intre o camera IP fixa si una mobila. Pentru spatii mai ample, poti alege un dispozitiv ce beneficiaza de controlul rotirii de pe aplicatia mobila din telefon. De asemenea, este recomandat sa alegi o unitate rezistenta la intemperii daca aceasta va fi amplasata la exterior. 

Calitatea imaginii

Rezolutia maxima a dispozitivului este un alt criteriu pe care trebuie sa te concentrezi. In topul camerelor de supraveghere IP se afla cele cu un numar cat mai mare de megapixeli. Acest lucru te ajuta sa obtii un zoom digital mai bun si sa vezi mult mai clar obiectele indepartate. 

Conectivitate si compatibilitate

Cele doua optiuni principale de conectare ale camerelor IP la Internet sunt fie prin intermediul unui cablu ethernet, fie prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Cea de-a doua optiune este mai convenabila, dar poate fi si mai instabila. 

Spatiu de stocare

Camerele IP sunt special concepute pentru a trimite datele colectate pe internet. Astfel, poti  gasi modele cu memorie interna proprie sau cu un slot pentru carduri micro SD sau SD. Acest lucru le permite sa stocheze continutul pe care il inregistreaza. Multe camere IP sunt, de asemenea, compatibile cu serviciile de stocare in cloud. 

Microfon

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste camerele de supraveghere IP, dar majoritatea considera ca microfonul reprezinta un factor decisiv in achizitia lor e. De asemenea, tine cont de faptul ca anumite modele integreaza sisteme de activare a inregistrarii sonore.

Caracteristici suplimentare

Camerele IP cu zoom iti permit sa te uiti mai de aproape la imaginile pe care le inregistrezi, fara a pierde din calitatea imaginii ceea ce poate fi foarte util. De asemenea, s-ar putea sa ti se para interesante functiile de activare prin miscare, in timp ce optiunea pentru o camera cu infrarosu este esentiala daca vrei sa o setezi intr-un mediu nocturn.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *