0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.
Search
Search
0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.

Garanție și service

De reținut!

După completarea formularului vei fi contactat de un reprezentant al companiei noastre pentru a primi un număr de înregistrare. Te rugăm să nu trimiți coletele fără acest număr de înregistrare scris pe AWB sau pe ambalaj.

În cazurile în care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa sau prezinta urme de lichide in interior, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei iar costul transportului va fi suportat de client.

Garanția produselor achiziționate din magazinul securitate9.ro este de 6, 12, 24 sau 36 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificatul de garanție comercială.

Pe lângă garanția comercială, magazinul nostru oferă pentru toate produsele achiziționate **garanția legală de conformitate,** conform legislației în vigoare.

Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre în termen de maxim 15 zile calendaristice, din momentul in care se face receptia produsului defect.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.

Recomandări pentru trimiterea produselor în garanție:

Pentru trimiterea produselor în garanție  te rugăm să completezi formularul de garanție sau trimite o solicitare în scris pe adresa de email contact@securitate9.ro, care să conțină _Nume, Prenume, Telefon, Număr  Comanda sau Factură, Produs, Defectul Reclamat_.
Nu trimiteți colete către firma noastră fără a primi un număr de înregistrare. Alături de datele de expediție, trebuie să menționați pe colet numărul de inregistrare primit în urma solicitării trimise.

Dupa ce vei completa acest formular, vei fi contactat telefonic în termen de maxim 48h, in zilele lucratoare, de catre un consultant care iti va comunica pasii urmatori.

In cazul in care produsul este testat de service si este functional, costul transportului pentru returnarea produsului va fi suportat de client. 

Securitate9.ro nu accepta in service produse fara eticheta. Pe eticheta se regaseste codul de identificare al produsului. Fara acest cod nu se poate face identificarea corecta a produsului. 

Va rugam sa introduceti in colet o copie a facturii pe care ati primit-o odata cu produsul sau produsele si garantia acestora. 

Pentru alte informatii, va rugam sunati la numarul de telefon 0357413643 sau trimiteti-ne un mail pe adresa contact@securitate9.ro

Conform legii, termenul de solutionare al garantiilor este de 15 zile calendaristice de la intrarea produsului in service. Daca produsul trimis in service este trimis fara o copie a facturii sau datele de contact, precum si fara accesoriile din cutia originala in care a fost livrat, termenul de solutionare se mareste. 

Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele trimise in service.

Toate produsele electronice comercializate de securitate9.ro beneficiaza de garantie cel putin 2 ani, exceptie fac produsele care au durata scurta de viata cum sunt bateriile si acumulatorii, care beneficiaza de 6 luni garantie.

Produsele care prezinta urme de interventie neautorizate precum sigiliu rupt, dezlipit sau deteriorat nu mai beneficiaza de garantie!

Atentie! Garantia standard oferita de Securitate9.ro este de 24 luni pentru produsele electronice, respectiv 6 luni pentru acumulatori/consumabile. Pentru produsele care au garantie mai mare de 24 luni va rugam sa prezentati si certificatul de garantie, eliberat odata cu factura fiscala.