0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.
Search
Search
0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.

Bine ați venit în secțiunea de retur Securitate9.ro

Aceasta politica de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online securitate9.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați!

Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retur există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

Cine poate beneficia de retur in 14 zile conform OUG 34/2014

Orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații. Aceste persoane trebuie să respecte legislația în vigoare privind dreptul la retragere. Cititi aici OUG 34/2014, articolul 9.

Procedura pentru returnarea produselor:

Pentru returnarea produselor, vă rugăm completați Formularul Retur sau trimiteți o solicitare în scris pe adresa de email contact@securitate9.ro,  care sa conțină Nume, Prenume, Telefon, Email, Număr Comanda sau Factura, Produs(e), Motivul Returnării, Soluția Aleasa (înlocuire produs/banii înapoi), Banca și Contul IBAN (în cazul solicitării contravalorii acesteia).

Recomandări pentru returnarea produselor:

Marfa se returnează în forma sa originală, cu accesoriile aferente, fără a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzură, cu o xerocopie după factura, pe adresa noastră. 

Returul se face prin colet cu aceeași firma de curierat rapid cu care a fost livrat. 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 zile calendaristice de la recepționarea returului.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de Securitate9.ro:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu conțină nici o data cu caracter personal si sa poată fi adus la versiunea inițială de software.

Orice produs care are urme de uzura excesive, lovituri foarte mari, șocuri mecanice sau electrice sau produse care nu au toate accesoriile nu vor fi acceptate la retur. 

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel (de exemplu un kit cu 8 camere de supraveghere) și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Returul se face cu etichetele inițiale si cutia intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

Daca în coletul de retur se afla produse diferite fată de cele din formularul completat, după verificarea pachetului, preluarea va fi refuzată și coletul se va întoarce la destinație.

Categorii de produse cu condiții speciale de retur:

Acumulatori si baterii– se pot returna doar daca nu au fost desigilate. Excepții fac acumulatorii “BULK” care nu sunt sigilați. 

Cabluri– pot fi returnate doar dacă sunt sigilate (nu au fost desfăcute, nu au fost folosite). 

Becuri, lanterne, prelungitoare, prize, baterii, acumulatori și încărcătoare – pot fi returnate doar dacă sunt sigilate

Invertoare – pot fi returnate doar dacă sunt sigilate (nu au fost desfăcute, nu au fost folosite). 

Produsele resigilate -indiferent de categoria din care fac parte, se pot returna conform condițiilor specifice categoriei respective

Excepții de la returnarea produselor fac:

a. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

b. Tester pentru senzori de fum nu se poate returna;

c. Produsele achizitionate pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);

d. Produsele care au licente software;

e. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc).

Foarte important:

În cazul in care resetarea nu a fost efectuata înainte ca produsul sa ajungă la noi, se va retine din contravaloarea produsului suma de 100 lei + TVA, aceasta suma reprezentând taxa de aducere a produsului la statusul de nou.

Acceptam returul produselor montate dar se va percepe o taxa intre 1-50% pentru fiecare element care trebuie înlocuit pentru a aduce produsul in starea de revânzare. 

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situația unor abuzuri (returnări repetate). 

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.