0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.
Search
Search
0
0,00 lei
0 items
No products in the cart.

Modul receptor wireless, 868 MHz, 85 dispozitive, 2000 m, AJAX UARTBRIDGE

  • Frecventa de comunicare 868 MHz
  • Numar max. de dispozitive conectate 85
  • Distanta de comunicare max. 200 m
  • Detectie la incercare de bruiere semnal
COD PRODUS: AJAX UARTBRIDGE
Categorii:

122,00 lei

Stoc epuizat

Modul receptor wireless, 868 MHz, 85 dispozitive, 2000 m, AJAX UARTBRIDGE

Ajax UARTBridge este un dispozitiv special conceput de Ajax Systems pentru a extinde functionalitatea sistemelor lor de securitate inteligente. Acesta serveste ca un intermediar intre centrala Ajax si dispozitivele periferice care utilizeaza protocolul UART (Universal Asynchronous Receiver/Transmitter).

UARTBridge faciliteaza comunicarea si integrarea dispozitivelor de la terti cu sistemul de securitate Ajax. Prin intermediul acestui dispozitiv, poti conecta diferite echipamente si senzori care nu sunt initial compatibile cu sistemul Ajax.

Dispozitivul functioneaza in mod wireless si este alimentat de la o baterie interna, asigurand astfel o instalare usoara si flexibilitate in plasarea sa in apropierea dispozitivelor periferice. Conexiunea cu centrala Ajax se realizeaza prin intermediul retelei de securitate protejate oferind comunicare sigura si criptata intre toate dispozitivele.

Prin intermediul Ajax UARTBridge poti adauga dispozitive precum detectoare de gaze, detectoare de fum, sisteme de control al accesului sau alte echipamente compatibile cu protocolul UART. Aceasta extinde posibilitatile sistemului de securitate Ajax, permitandu-ti sa beneficiezi de o gama mai larga de dispozitive si functionalitati.

Configurarea si monitorizarea dispozitivului Ajax UARTBridge se realizeaza prin intermediul aplicatiei mobile Ajax. Poti controla si gestiona toate dispozitivele conectate prin intermediul aplicatiei, oferindu-ti un control complet asupra sistemului de securitate.

 

Cand detectorul se activeaza, dispozitivul trimite informatia catre unitatea centrala, care declanseaza o alarma.

Dispozitivul este setat prin interfata UART, care ofera o gama larga de posibilitati pentru cei carora le place sa-si programeze propriile idei.

Dispozitivul este instalat in corpul unitatilor centrale cu fir si al hub-urilor sistemelor smart home.

Produse similare

Repetor wireless negru, max 1800 m bidirectional, 868 Mhz, tamper dublu, AJAX REX BL
401,99 lei
AJAX REX BL
Repetor wireless alb, AJAX REX WH
401,99 lei
AJAX REX WH
Releu Smart cu contor de putere, 20A, Wi-Fi, afisaj LCD, control prin aplicatia mobila, Sonoff, POWR320D
100,79 lei
POWR320D
Releu inteligent cu contor de consum monofazic sau trifazic Shelly 3EM 360A, Conexiune Wifi, control de pe mobil Shelly 3EM
619,19 lei
SHELLY 3EM